Miért minket?

A Hema-Home Kft a szerződött partnereinek segítségével a Társasházak költségeit átlagosan 5-10% közötti mértékben tudja csökkenteni. Számunkra elfogadhatatlan, hogy egy alvállalkozótól visszatérítést fogadjunk el.

Minden közös képviselőt kereső Társasház számára a legfontosabb kérdések közé tartozik, hogy miért milyen szempontok szerint válasszák ki a számukra megfelelő Társasházkezelő vállalkozást vagy közös képviselőt.
Ezeket a kérdéseket próbáltuk meg itt összefoglalni Önnek, hogy mivel vagyunk jobbak mint az azonos feladatokat ellátó vállalkozások.

 • Miért jobb egy vállalkozás közös képviselőnek mint egy egyszemélyes közös képviselő vagy az Intézőbizottság?

  Mert mindig elérhetők, nagyobb figyelmet kap minden Társasház mint a többi esetben. A HEMA-HOME Kft mind az adminisztráció mind a műszaki terület esetében is nagy hozzáértéssel és megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező alkalmazottakkal dolgozik együtt. a könyvelési feladatokat és a bankszámlák kezelését a cégvezető végzi, így mindig pontos információkkal rendelkezik mindegyik Társasház anyagi helyzetével. Minden hónapban legalább egy alkalommal körbejárja a Társasházakat ellenőrizve a műszaki feladatot ellátó személyt illetve a takarítók kertészek munkáját is.
  Az adminisztrátorok egyik legfontosabb feladata, hogy folyamatosan figyeljék a kezelt Társasházak számára kiírt pályázatokat.

 • Tudjuk a megoldásokat a nehéz anyagi helyzetben lévő Társasházak számára.

  Lehetetlen feladatot nem ismerünk mert tudjuk, hogy minden problémára van megoldás, csak meg kell keresni. Több bajbajutott Társasházat segítettünk már ki a bajból, a biztos anyagi fedezetet megteremtettük a számlák kifizetéséhez. A hatékony behajtási folyamatunknak köszönhetően a nagy elmaradással rendelkező Tulajdonosok esetében is el tudjuk érni, hogy befizessék a Társasház kintlévőségeit.
  A befizetések elmaradása általában a közös képviselet bizonytalan és a pontatlan könyveléséből illetve elszámolásaiból adódik, melynek következménye, hogy a Tulajdonosok nem tudják pontosan, hogy mekkora összeget és milyen jogcímen kell megfizetni a Társasház részére. A nagyfokú bizalmatlanság jele, hogy nem bíznak meg a közös képviselőben, pénzüket féltik az esetleges jogtalan kifizetésektől.
  A HEMA-HOME Kft munkatársai megkeresik a hibákat a könyvelésben és az elszámolásokban. Szükség esetén felárért újrakönyvelik a Társasház problémás időszakát, hogy meg lehessen határozni a pontos tulajdonosi egyenlegeket, és elszámolások összegszerűségét.

 • A fogyasztási értesítők és elszámolások problémáinak megoldása.

  Az álaltunk használt szoftverekkel bármilyen költségmegosztást el tudunk végezni, a folyószámlákat a Társasházak igényei szerint vezetni. A költségmegosztások és az elszámolások terén akár több terület különböző felosztási rendszere esetén sincs probléma, mert szoftvereink segítségével minden Társasház igényeinek meg tudunk felelni.

 • A fontos dokumentumok elérhetősége a tulajdonosok részére a nap 24 órájában.

  Az általunk kezelt Társasházak tulajdonosai a nap 24 órájában elérhetik WEB oldalunk segítségével az aktuális folyószámláikat, fogyasztási értesítőiket és minden a Társasházzal kötött alvállalkozói szerződést, biztosítási kötvényt és az összes közgyűlési jegyzőkönyvet is.
  Szoftvereink segítségével lehetőséget tudunk adni az internetkapcsolat révén, hogy minden általunk kezelt Társasház tulajdonosai bármikor hozzá tudjanak férni a Társasház fontos irataihoz – Alapító Okirat, Szervezeti és Működési Szabályzat, közgyűlési jegyzőkönyvek, stb. – valamint a mindenkor aktuális folyószámlájukhoz illetve terhelési értesítőikhez.

 • Megteremtjük a költséghatékony működést a Társasházak és irodaházak/ipari területek részére.

  Megkeressük a Társasház számára a legjobb megoldásokat az összes területre. Az általunk már több Társasház esetén bevált takarító, gépészeti és kertész vállalkozások valamint a nap 24 órájában rendelkezésre álló Global-Hand Kft révén nem ismerünk akadályt a költséghatékony gazdálkodás és pontos, precíz munkavégzés és hibaelhárítás területén. Magyarország egyik legnagyobb biztosítási bróker cégével vagyunk kapcsolatban, így garantálni tudjuk a legolcsóbb társasházi biztosításokat is.
  Az általunk ajánlott alvállalkozók esetében garanciát vállalunk az általuk elvégzett munkákra.
  A Tulajdonosok részére a Hema-Home Kft lehetőség szerint elektronikus úton juttatja el a számukra fontos információkat, így a nyomtatás és a fénymásolás valamint a postai díjak is megtakaríthatóak.

 • Pontos és precíz munkavégzés

  Az általunk kezelt Társasházak és ipari területek/irodaházak részére minden esetben a tárgyhót követő hónap 5. munkanapjáig elkészül a fogyasztási értesítő, és az aktuális folyószámla. Az elkészült dokumentumok elősegítik a Tulajdonosok pontos befizetéseinek teljesíthetőségét. A Hema-Home Kft által használt szoftverekkel precíz elszámolásokat, folyószámlákat tudunk készíteni. A kezelt ingatlanok számláit pontosan, még a számla lejárati ideje előtt elutaljuk a szolgáltatók és szállítók részére, így nem fordulhat elő késedelmi kamat kiterhelése.

 • A kevesebb sokszor több

  Vállalkozásunk a többi Társasházkezelő céghez képest más struktúrával és szemlélettel végzi a feladatát.
  Célunk a hibátlan munkavégzés, és minden általunk kezelt ház professzionális képviselete. Ahhoz, hogy a magas színvonalat fenn tudjuk tartani maximum 40 darab társasház kezelését vállaljuk, mert meggyőződésünk, hogy ha az általunk kezelt Társasházak számát növeljük, akkor az a minőség rovására történhet csak meg.